Carilles dentals: què són i per a qui van dirigides

Carilles dentals: què són i per a qui van dirigides

Lluir somriure és important per transmetre sentiments, però hi ha persones que no se senten a gust amb algun aspecte del seu somriure. Una de les solucions: les carilles dentals.

Hi ha molts tractaments estètics, entre ells les carilles dentals: una opció ideal amb la qual podem millorar el color, la forma i la mida de les dents, així com tancar espais entre ells i corregir certes males alineacions. Un tractament perfecte per a sentir-se a gust i lluir somriure.

Per a qui es recomanen les carilles? Per a persones que presenten problemes en la forma de les seves dents, color fosc o taques que no ha sigut possible millorar prou amb blanquejament, dents petites, espais entre dents i, inclús, dents mal alineats fins a un cert grau.

Les carilles consisteixen en una làmina de ceràmica que s’adhereix a la cara frontal de les dents mitjançant un ciment de resina que proporciona una unió estable i duradora a llarg termini. Amb elles podem restablir la funció i estètica desitjada per cada persona.

També existeix la possibilitat de realitzar carilles de composite (resina composta), una opció més econòmica, però amb més limitacions: menor durabilitat i major dificultat per aconseguir el color i efecte òptic d’una dent natural. Per això, sempre és més recomanable decidir-se per les carilles de ceràmica.

A més, abans del tractament d’estètica dental, a Soliva Puigdemont es realitza una representació en 3D anomenada mock up, el que ens permet veure quin serà el resultat final sense haver tocat les dents en absolut. Aquest primer pas permet establir quins són els objectius estètics per aconseguir el millor resultat.

Vols saber-ne més? Vine a visitar-nos!