No amaguis el teu somriure

No amaguis el teu somriure

Què és un somriure bonic i com aconseguir-lo?

Diuen que el somriure és el mirall de l’ànima. Ens serveix per comunicar-nos i obtenir una reacció positiva en aquells amb els que interactuem. És part de la nostra identitat. Per això, és important no amagar-la.

Hi ha moltes persones que no se senten a gust amb el seu, però què és un somriure bonic?

Un somriure bonic és aquell que té les dents ben col·locades, de color blanc i d’una mida que harmonitza amb els llavis i la cara. També les genives exerceixen un paper molt important, han d’estar sanes i emmarcar correctament les dents.

Si volem un somriure bonic amb el qual sentir-nos a gust, podem utilitzar una tècnica dental o una altra segons el que vulguem aconseguir, però moltes vegades necessitem combinar més d’una per obtenir el millor resultat.

Per alinear les dents, el millor és l’ortodòncia; utilitzem les diferents tècniques en funció de cada cas. Actualment, una de les més sol·licitades és l’invisalign, una ortodòncia molt còmoda i discreta.

Per modificar el color de les dents podem fer un blanquejament dental o, segons el cas, carilles. Les carilles no només modifiquen el color de les dents sinó també la forma. Tant les carilles com les reconstruccions amb resina poden resultar en grans canvis.

Així que, si no vols seguir amagant el teu somriure, no dubtis en venir a veure’ns a la nostra clínica dental a Sabadell. Estudiarem el teu cas per oferir-te la millor solució, perquè puguis compartir-lo amb aquells que t’envolten!