fbpx

Clínica Dental Soliva Puigdemont

Horaris : Dil. a Dij. de 9 a 19h30 | Div. de 9 a 14h i de 15 a 19h
  Contacte : +34 93 711 47 07

La clínica

La clínica

Coneix la teva clínica dental a Sabadell

Soliva Puigdemont és una clínica dental nascuda el 1988. Situada a Sabadell des d’aleshores, el benestar del pacient sempre ha estat la nostra prioritat. La clínica dental destaca per la qualitat, el tracte humà i la confiança amb el pacient, l’experiència i la innovació.

A la Clínica Dental Soliva Puigdemont, disposem de la tecnologia i els coneixements tècnics necessaris per oferir els millors tractaments. El nostre objectiu és personalitzar cada tractament, per adaptar-lo a les necessitats úniques de cada pacient.

Els nostres serveis estan pensats per cobrir les necessitats de tots els pacients: des d’endodòncia a estètica dental, treballem fins a 12 especialitats liderades pels diferents professionals. Vine a visitar-nos i explica’ns quins són els teus objectius, nosaltres t’ajudarem a assolir-los.

L’equip, format per 8 professionals, convergeix en una mateixa idea: per a nosaltres l’èxit és poder oferir qualitat, humanitat i confiança.

Vine a conèixer-nos a Sabadell! Ens trobaràs a carretera de Molins de Rei, 78. Pots demanar cita mitjançant el formulari que trobaràs a la nostra pàgina web, o trucant al 93 711 47 07.

Obrir WhatsApp
Hola! Com et podem ajudar?